»     Het cafe
»     De eetkamer van Groet
Het cafe

Het cafegedeelte van ons bedrijf is verreweg het oudst. Naar alle waarschijnlijkheid is het café, eerder bekend als onder andere 'De Staande Leeuw' in 1814 als herberg gestart.

In ons café worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er minimaal één keer per maand live muziek, vaak op zaterdagavond en soms op zondagmiddag. In de zomer is er wekelijks live muziek op de maandagen, tijdens en na afloop van de avondbraderie rondom het Witte Kerkje. 

Enkele keren per jaar hebben we een Disco-feest, 90's danceparty of een feest met een ander thema. 

We houden regelmatig kwisavonden, zoals een Popkwis (meestal in januari), een Showbizzkwizz (maart/april) en een Sportkwis (oktober).

Volgens jarenlange traditie is er vanaf oktober een keer per maand de Klaverjascompetitie in cafe Mereboer. Om 20 uur start de competitie en rond middernacht volgt de prijsuitreiking waarbij de heerlijke salades van Klaas gretig aftrek vinden onder de winnaars.

Enkele keren per jaar houden we op zondagmiddag een Keez-competitie, een oudhollands bordspel, waar je snel verslaafd aan raakt.

En tot slot organiseren we enkele keren per jaar een tien-over-rood-biljarttoernooi in ons café.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, bezoek dan regelmatig onze website of word "vriend" van ons op Facebook (Tapperij Eetcafe Mereboer)